jueves, 19 de abril de 2018

Concurs literari del centre

El conte ha estat molt treballat durant aquest curs: llegim contes a l'aula, com a deures de cap de setmana, era un microambient a l'ambient lingüístic, ara és un racó de llengües a la nostra aula. Però, aquesta setmana, com dilluns que ve és Sant Jordi, també l'hem treballat a temps d'aula.

Hem repassat les parts del conte i hem iniciat un conte cadascun. Primer, hem pensat i dissenyat el/la protagonista i l'hem definit (tant aspecte físic, com personalitat). Després, hem pensat un lloc en el qual volem que es desenvolupi el nostre conte i l'hem definit també. Finalment, hem pensat què volem que els hi passi als nostres personatges i com acabarà la història.

El treball d'aula és un començament, un esborrany del conte que cadascun té al seu cap. Aquest esborrany, durant aquest cap de setmana, el podeu convertir en un conte per presentar al concurs. Hi ha primer i segon premi per a cada cicle!!!

El jurat del concurs valorarà positivament la inclusió de paraules eivissenques al conte. Per això, us adjunto aquesta presentació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario