viernes, 24 de abril de 2020

DIVENDRES 24 D'ABRIL

DIVENDRES 24 D’ABRIL

Bon dia! Avui us proposem unes activitats per repassar LLENGUA i MATEMÀTIQUES.

Recordeu també que avui és divendres i que al bloc d´E.F heu de continuar amb l´activitat que vàrem presentar el dilluns. Avui ja tocaria posar-ho en pràctica. Esperem que passeu una bona estona amb l´AVENTURA EN EL CARIBE! BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA

Com portau la concurs literari? Recordeu que si voleu participar també haureu d´enviar-ho a: musicasajoveria@gmail.com amb el vostre nom i el curs.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER LLEGIR AMB LES FAMÍLIES: 

Benvolgudes famílies, boixos i boixes; 
volem comunicar-vos uns canvis en la nostra organització.

A partir d´aquesta setmana els mestres hem decidit que es canviarà una mica l’organització setmanal.

Cada dilluns tindreu una entrada al bloc amb totes les tasques que haureu de fer al llarg de la setmana. També cada dilluns  tindreu les activitats penjades al bloc d’anglès, música i educació física. 
D’aquesta manera, us podreu organitzar tota la vostra setmana com millor us vagi.  És molt important que tingueu una bona organització i us planifiqueu el que heu de fer cada dia. 
Per facilitar aquesta tasca, podeu fer ús de la vostra agenda o fer-vos un calendari amb les tasques (lo que us vagi millor). 
Heu de tenir en compte, que ara és un bon moment per posar en pràctica tot el que hem parlat a classe sobre com organitzar-nos el temps i com fer les tasques de manera autònoma, d´aquesta anirem avançant a ser més autònoms i responsables.
És molt important que ens envieu totes les activitats que heu fet al llarg de la setmana en un mateix mail, per això cada dilluns serà el dia de lliurament de tasques. 

Per exemple: Si el dilluns dia 27 d’abril posem les tasques setmanals, vosaltres les haureu de lliurar totes juntes a un mateix mail el dilluns 4 d’abril. 
En el cas dels especialistes, les heu d’enviar al seu mail en acabar-les.
Com cada divendres, us deixem la GRAELLA D'ORGANITZACIÓ DE TASQUES
BON CAP DE SETMANA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario