domingo, 14 de enero de 2018

Ja hi tornam a l'escola!

Després d'unes merescudes vacances per descansar, desconnectar, passar temps amb la família i amics, compartir moments especials... hem de tornar a la rutina.

En arribar a l'aula teníem regals! Els Reis Mags també han passat per Sa Joveria. Abans d'anar-nos de vacances vàrem conversar sobre què volíem de regal. Va sorgir la proposta de demanar alguna cosa per millorar el nostre ambient de llengües (que és l'ambient de la nostra aula). Finalment, vàrem consensuar que podríem demanar bústies per les classes de 1er i 2on. Aquestes bústies les penjarem en la porta de cada aula i així podrem entregar les cartes directament a cada aula.



Per explicar als nostres companys/es per què li fem aquest regal, hem pensar preparar una nota, la qual entregarem amb les bústies a cada classe.
El dijous, vàrem preparar aquesta nota. Abans de començar a escriure, vàrem pensar tot els que volíem explicar-lis i fer una llista.
La llista resultant va ser:
  • Per què hem demanat les bústies com a regal
  • Què han de fer amb les bústies.
    • Decorar-les.
    • Penjar-les a la porta de l'aula
  • Funcionament
  • Proposta de nom al passadís com si fos un carrer (per poder escriure       l'adreça als sobres de les cartes)
Després, vàrem convertir aquesta llista en una nota redactada entre tots, que passarem a ordinador per imprimir 3 còpies.

Finalment, hem entregat aquestes notes juntament a les bústies. Ara esperem la resposta dels nostres companys/es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario