domingo, 14 de enero de 2018

Primera setmana després de Nadal

Durant aquesta setmana, hem realitzat activitats per compartir experiències i moments que hem viscut durant aquestes dates especials.

Hem dibuixat i escrit el regal que més m'ha agradat i l'hem compartit amb tota la classe, explicant per què m'ha agradat tant, com funciona, si l'havíem demanat o ha estat una sorpresa...

També hem parlat sobre els propòsits de nou any i ens hem plantejat en què volem millorar nosaltres en aquest 2018. Després de conversar, cada un ha escrit el seu propòsit i l'ha decorat. Tots aquests propòsits els hem aferrat en un mural que hem penjat a l'aula per tenir-los molt presents.


Hem pensat i escrit sobre el sopar de nadal. Havíem de pensar quantes persones havíem sopat junts i escrit els seus noms en forma de llista i també què ens va agradar més del que vàrem menjar i dibuixar-ho i escriure-ho.


Per últim, estem preparant un Museu de les experiències de nadal. Vàrem reflexionar sobre els moments que més ens van agradar d'aquestes vacances i havíem d'elegir un i dibuixar-ho amb aquarel·les. Després, pensar i escriure un títol per la nostra obra d'art, així com signar-ho com autors.
Ara, hem de prendre algunes decisions: on exposarem les nostres obres, com patrocinarem la nostra exposició... Ja us anirem informant.


No hay comentarios:

Publicar un comentario